3 OKTOBER - TREDJE DAGEN

Åååh jag dör, min knopp och kropp klarar inte av tidsomställningen..
Blev iallafall jobb först med lite möte och så. Senare på dagen fick jag en sightseeing i Seattle av snälla kollegor här.
Det var jätte kul att de gjorde detta då vårt hotell är lite off så det har varit svårt att göra det själv. Staden ligger fint vid havet.
Någon shopping har inte hunnits med.
 
 
Var även förbi en marknad/saluhall.
 
När jag kom hem från detta så kände jag inte för att göra något mera för kvällen, helt slut är jag...  Jädra tidsomställning..
 
Fick bli lite roomsservice och så kolla på Dirty Dancing på TV:
 
Nu ska jag vänta in att min älskling vaknar där hemma i Sverige så jag får prata med honom lite innan jag somnar. Nu är kl.21 här och den är 6 hemma i Sverige.
Inatt sover jag nog hela natten - JAAAAA DET GÖR JAG!!

2 OKTOBER - ANDRA DAGEN

Det blev möte dagen lång. Vi åt lunch på en mexikansk restaurang men jag kände att min mage nog inte skulle klara stark mat så jag tog en sallad igen..
När det blev kväll åkte vi hem till några av kollegorna och grillade och hade det väldigt trevligt!! Jag var snäll och var chaufför och körde på amerikanska vägarna, det trodde jag inte jag skulle våga egentligen. Det är ju inte precis som i Europa. Varför har man stoppljus i varje gatukorsning tex?
 
 
De hade nog den största katt jag någonsin sett :)
 
 
Hamnade i sängen lite efter 23.30, men jobbade via datorn fram till 2-tiden och sedan skulle jag försöka sova och det var hopplöst.. somnade nog efter 3 och så vaknade jag igen vid 5-tiden. Jag blir tokig på tidsskillnaden!!

1 OKTOBER - FÖRSTA DAGEN

Tja jag sov ju inte så bra i natt...
Jag var väldigt trött när kl.var 8.30 så jag somnade nog lite efter detta. Men sedan vaknade jag vid 1-tiden, 4-tiden och vid 5-tiden var jag klarvaken.
 
Dagen bjöd på möte hela dagen. Förrutom lunchen som vi åt på ett gammalt bryggeri, det blev hamburgare med chips och cola!!
Här är delar av gänget på vårt kontor i USA:
 
 
När vi var klara för dagen drog Jonas och jag till ett steakhouse. Det var väldigt mysigt där men jag var inte så hungrig så det blev en Cesar Sallad för mig. J tog en kötta bit.
 
Vi blev inte så långvarig där då vi fortfarande har jetlag, jag är helt förstörd av detta...
 

30 SEPTEMBER - USA

 
Oj vad det tar tid att åka till USA. Först flyg Göteborg-Amsterdam, 1,5timme och sedan Amsterdam-Seattle, 10,5h.
Totalt dörr till dörr tog det nog 15timmar. När vi landade var det soligt och fint, ca 20grader. Tydligen väldigt torrt och man bara går och väntar på att deras höst ska komma med regnet. Bakom bergen härjar flera stora skogsbränder så man ser röken runt bergen.
 
Tidsskillnaden är 9timmar, hoppas det inte ska bli något stort bekymmer.
 
Här är hotellrummet
 
Utsikt från hotellet:

23 SEPTEMBER - FESTEN

Hade såååå kul på festen igår. Vi var kanske hälften från min klass och jag hann inte mingla så mycket med övriga utan satt nästan hela tiden vid "vårt" bord.
 
Först lite förfest. Marie o Carina gick inte i min klass men övriga i bilden gjorde det.
 
"Bästisar" i skolan
 
Vår klassföreståndare var med!! Det var så kul att han kom!!

22 SEPTEMBER - REA

Ikväll blir det fest i Torsås. Jag ska på 25-års jubileum sedan jag slutade nian. Fatta!! Det är 25år sedan...
Det ska bli så kul att träffa alla igen.
När vi åkte mot östra sidan så stannade vi på Expert som hade utförsäljningsrea. Fick tom stå lite i kö i regnet. Vi gjorde inga fynd.
 

RSS 2.0